U bent hier:

Lid worden

De inschrijvingen zijn geopend!

De inschrijvingen voor 2024-2025 zijn geopend! Heb je interesse in onze vereniging? Schrijf je dan nu in

Wat vinden we bij T.S.V. Plato echt belangrijk en kunnen we jou bieden?

  • Vriendschap: Dit faciliteren we aan de hand van disputen, genootschappen, jaarclubs en commissies. Je komt bij Plato veel nieuwe mensen tegen en je maakt vrienden voor het leven!
  • Veelzijdigheid: Bij Plato bieden wij voor iedereen een tweede thuis. 
  • Ontwikkeling: Je krijgt de kans om je te ontwikkelen in commissies en besturen. 

Wat zijn de voordelen van het lidmaatschap bij T.S.V. Plato?

  • Nieuwe vrienden voor het leven
  • Een netwerk voor na je studie
  • Makkelijk aan een kamer komen
  • Veel feesten en activiteiten
  • Mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen in commissies en besturen
  • Een sociëteit in het centrum
  • De grootste studentenvereniging van Zuid-Nederland

Ontdek wat Plato jou kan bieden! Jij maakt het!

Jij maakt je vriendschappen: Plato is dé perfecte plek om nieuwe vriendschappen te sluiten. Nieuw in Tilburg ? Geen probleem! Bij Plato heb je binnen de kortste keren een hechte vriendengroep via je dispuut, jaarclub en commissies!

Jij maakt je ontwikkeling: Plato biedt de mogelijkheid om je aan te sluiten bij diverse commissies waarbij je extra vaardigheden ontwikkelt die relevant zijn voor je studie. Tevens bouw je via Plato niet alleen een groot sociaal netwerk op, je leert er ook mensen kennen waar je iets aan hebt in je latere carrière.

Jij maakt je conditie: Bij T.S.V Plato vinden wij het naast onze feesten en ontwikkeling ook belangrijk dat er voldoende ruimte is om te kunnen bewegen. Daarom worden er verschillende activiteiten georganiseerd die in het teken van sport staan. Zo hebben wij jaarlijks een tennis, voetbal, hockey en volleybal toernooi. Maar zoeken Platonen  elkaar ook in hun vrije tijd op om een sport te beoefenen en zo gaan we ook ieder jaar met een grote groep naar frankrijk om de pistes onveilig te maken!

Jij maakt je eerste jaar: Jij bepaalt zelf hoe jij je vrije tijd indeelt en geeft zelf vorm aan je studentenleven. Ervaar samen met je jaarlichting alles wat Plato te bieden heeft; van een eerstejaarsgala, tot een epische cantus. Alles is mogelijk in je eerste jaar. Zo kun je bij Plato ook vanaf je eerste jaar al deel nemen aan een jaarclub, dispuut of commissie!

 

Jij maakt je feesten: Plato organiseert jaarlijks meer dan 100 activiteiten voor en door haar leden. Zo heb jij zelf invloed op hoe jouw feestavond er uit ziet!

Lees hier het introductiemagazine en leer de vereniging kennen! 

Heb je nog vragen over het lidmaatschap? Mail dan naar secretaris@tsvplato.nl of bel naar 013 535 1589.