U bent hier:

Lid worden

De inschrijvingen zijn gesloten!

De inschrijvingen voor 2023-2024 zijn gesloten!. Heb je interesse in onze vereniging? Meld je dan aan voor de interesselijst!

Wat vinden we bij T.S.V. Plato echt belangrijk en kunnen we jou bieden?

  • Vriendschap: Dit faciliteren we aan de hand van disputen, genootschappen, jaarclubs en commissies. Je komt bij Plato veel nieuwe mensen tegen en je maakt vrienden voor het leven!
  • Veelzijdigheid: Bij Plato bieden wij voor iedereen een tweede thuis. 
  • Ontwikkeling: Je krijgt de kans om je te ontwikkelen in commissies en besturen. 

Wat zijn de voordelen van het lidmaatschap bij T.S.V. Plato?

  • Nieuwe vrienden voor het leven
  • Een netwerk voor na je studie
  • Makkelijk aan een kamer komen
  • Veel feesten en activiteiten
  • Mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen in commissies en besturen
  • Een sociëteit in het centrum
  • De grootste studentenvereniging van Zuid-Nederland

Ontdek wat Plato jou kan bieden! Jij maakt het!

Jij maakt je studententijd: Plato combineren met je studie? Dat kan gewoon! Hulp en boeken van ouderejaars, lotgenoten om mee te studeren in de bieb, studeren in het Plato café, noem maar op! Over je studie hoef je je bij Plato dus absoluut geen zorgen te maken. Studeren met én bij Plato. 

Jij maakt je persoonlijke ontwikkeling: Plato biedt de mogelijkheid om je aan te sluiten bij diverse commissies waarbij je extra vaardigheden ontwikkelt die relevant zijn voor je studie. Tevens bouw je via Plato niet alleen een groot sociaal netwerk op, je leert er ook mensen kennen waar je iets aan hebt in je latere carrière. 

Jij maakt je tweede thuis: Om je studententijd echt compleet te maken is het heel leuk om ook op kamers te gaan, maar het hoeft niet. Het gros van de Platonen zit op kamers, waardoor het voor eerstejaars Platonen makkelijk is om aan een (goedkope) kamer te komen. Daarbij voelt onze eigen sociëteit voor vele leden aan als een tweede thuis waar de deur altijd voor je open staat!

Je vrije tijd: Alles is mogelijk bij Plato. Jij bepaalt zelf hoe jij je vrije tijd indeelt en geeft zelf vorm aan je studentenleven. Uiteraard vinden Platonen het leuk om samen activiteiten te ondernemen en wordt er regelmatig afgesproken om te borrelen of samen te sporten. Daarom stimuleren wij onze leden ook om actief te worden bij een dispuut, genootschap of commissie.

Jij maakt de vetste activiteiten: Plato organiseert jaarlijks meer dan 100 activiteiten voor en door haar leden. Zo gaan we elk jaar op skireis, reizen we af naar Friesland voor het zeilweekend en organiseren we ons eigen festival Vakwerk. 

Lees hier het introductiemagazine en leer de vereniging kennen! 

 

Heb je nog vragen over het lidmaatschap? Mail dan naar secretaris@tsvplato.nl of bel naar 013 535 1589.