U bent hier:

Commissies

Bij Plato zijn er, door de vele commissies die Plato rijk is, talloze mogelijkheden om je te ontplooien en je in te zetten voor de vereniging. Commissies zijn ook wel de kern van de vereniging. Het brede aanbod aan commissies biedt elk lid de mogelijkheid om bij Plato actief te worden: van grafisch ontwerp tot eindverantwoordelijkheid op een feestavond. Elke commissie heeft een bepaalde taak of verantwoordelijkheid. Commissies beschikken over een voorzitter en in sommige gevallen een bestuur, en vergaderen regelmatig om acties te bespreken en doelen te stellen. In een commissie plaatsnemen is nooit verplicht, maar wel de perfecte manier om je te ontwikkelen op organisatorisch, professioneel, cultureel of creatief gebied! Daarnaast word je natuurlijk heel hecht met een nieuwe groep mensen.

Evenementen commissies

Elk jaar worden de leukste evenementen binnen en buiten de vereniging neergezet door verscheidene commissies. Van de jaarlijkse ski-reis, tot het grote slotfeest voor de zomer en een festival voor heel studerend Tilburg. Middels deze commissies kan je jezelf ontwikkelen op organisatorisch en creatief gebied!

Meer informatie 

Introductietijd

Tijdens de zomer en het najaar werken elk jaar vele commissies samen om een mooie introductie- en integratieperiode neer te zetten voor alle nieuwe eerstejaars. Van een grote groep eerstejaars die samen de feesten tijdens de TOP week en de Open Tijd organiseren, naar de ouderejaars die het epische Plato Kamp neerzetten, werken we samen met de hele vereniging naar deze periode toe.

Meer informatie 

Jaarcommissies

Naast de vele feesten die georganiseerd worden op de sociëteit, zijn er een aantal commissies die het hele jaar aan de slag gaan voor de vereniging. Zo wordt ieder jaar de verjaardag van de vereniging gevierd, wordt er geld binnen gehaald en vindt er een paar keer jaar een symposium plaats! In deze veelal ouderejaars commissies, krijg je de kans om je weer op een andere manier te ontwikkelen.

Meer informatie

Maatschappelijk(e) (commissies)

Met onze goede doelen commissies willen we iets terug doen voor de stad. Zo organiseren we elk jaar een diner voor minderbedeelden, worden er projecten gedaan op basisscholen in mindere wijken en bakken we met heel Plato koekjes voor eenzame ouderen. Binnen deze commissies wordt er elk jaar weer gezocht naar de beste manier om iets terug te geven en is er veel ruimte om nieuwe projecten op te starten!

Meer informatie

Adviserend

Onze advies commissies helpen het bestuur en de leden bij het beleid door hen advies te bieden waar nodig. Zo hebben we een commissie die de penningmeesters begeleid, een commissie die toeziet op het algemeen beleid van het bestuur en een commissie die toeziet op het Huishoudelijk Regelement.

Meer informatie

Journalistiek

Ben jij goed in schrijven, foto’s maken & bewerken of heb je ontzettend veel passie voor Social Media? Dan zijn de journalistieke commissies iets voor jou. In elke commissie ga je op een creatieve manier aan de slag om de vereniging en de buitenwereld Plato te laten zien.

Meer informatie

Sociëteit

Als thuisbasis van de vereniging is de sociëteit de belangrijkste locatie waar heel de vereniging samenkomt voor borrels, vergaderingen en activiteiten. De verschillende sociëteitscommissies zorgen dat het pand optimaal benut kan worden door de leden van Plato. Zo zorgen de verschillende commissies voor het licht en geluid, onderhoud, orde en natuurlijk de drank achter de bar.

Meer informatie