U bent hier:

Amendus Amandus

Amendus Amandus (AA) – opgericht op 3 maart 1998 – betekent letterlijk: ‘‘liefde maakt blind’’. We zouden kunnen zeggen dat de dames van AA nooit stil zitten. Samen hebben we al veel Nederlandse uithoeken aangedaan. Borrelend genieten wij van nationale bekendheid, maar ook dicht bij huis zijn wij altijd te paaien voor een interessante borrel of (sport)activiteit. Zowel samen met disputen van Plato, als met mannen van Olof en Vidar.

Naast ons frequente nachtbraken wordt waar nodig is uiteraard ook het één en ander gestudeerd en laten wij het dan ook intellectueel niet afweten. We zijn trots op alle managers tot personeelswetenschappers, psychologen tot organisatorische heldinnen, journalisten tot bedrijfswetenschappers, juristen tot financiële specialisten en Europese monetaire en fiscale integratie experts in huis te hebben. Voor (onderling) advies op maat schrikken wij dan ook zeker niet af!

Zelfs als je denkt dat die 24 uur in een dag door een studie en een lidmaatschap bij het allergaafste damesdispuut snel vol zijn, heb je het mis. Veel meiden vinden nog ruimte om naast hun studie, borrels, 21-diners, activiteiten, tripjes en vakanties die wij samen ondernemen, zich in te zetten in verschillende commissies, besturen en andere functies. Ontplooien wordt binnen AA naar een geheel nieuw level gebracht!
 
Over ontplooiing gesproken, sinds 2011 tot 2018 organiseerden wij samen met damesdisputen Sorriso en Dionysos het succesvolle Full Moon Festival in hartje Tilburg. Vanaf 2020 maakt Full Moon plaats voor Bodemdrift: een nieuw, studentikoos, zomers feestje! Voor meer informatie klik je hier. 

Waar we dan uiteindelijk tot rust komen van dat nooit stil zitten? Ons dispuutshuis ligt op de Gasthuisring, waar zes meiden wonen. Daarnaast wonen er vier dames op twee minuten afstand van de Gasthuisring en twee dames delen samen een appartement. De rest heeft -raar maar waar- een ander leuk studentenhuis gevonden en moet er nog achter komen dat wonen op het dispuutshuis duizendmaal leuker is!

Ben je na het lezen van deze korte introductie nog altijd geboeid door ons dispuut, neem dan vooral nog even een kijkje op onze site. 

Ga naar de website van AA