U bent hier:

Dispuut Balagan

Balagan: ‘chaos’ in het Hebreeuws, en die term is ook de perfecte beschrijving van ons dispuut. Van de afko’s van Anne Fleur tot interesses als politiek en muziek kunnen we namelijk wel stellen dat Balagan écht een divers zooitje ongeregeld is. Individueel uiteenlopend, maar een hechte groep vriendinnen die samen graag dingen ondernemen. Of dit nu een avondje stappen, chillavondje, borrelen, op reis gaan, festival buiten of binnen Tilburg, weekendje weg of een Platoactiviteit is, maakt ons eigenlijk niet uit. 
Natuurlijk gaat het studentenleven (helaas) niet alleen maar over rozen; tijdens de tentamenperiodes maakt onze bieb-app overuren en gooien we er flink wat cafeïne in. Want ja, studiepunten halen is natuurlijk ook belangrijk. Toch vinden genoeg Balagannekes nog tijd om zich naast hun lidmaatschap en studie in te zetten voor bestuursjaren, stages en heel veel meer.

Na de tentamenperiodes en studie is de nodige ontspanning natuurlijk aanwezig . Zo gaan we in de zomer drie dagen door Friesland zeilen en is de zwart-gele cirkel ook te vinden in het buitenland. Onze meest recente reizen waren naar Montenegro en Napels. Dit was zo’n succes dat de volgende reis ook alweer op de planning staat, naar Kos!
Buiten alle gekkigheid die we bij Plato en in de stad uithalen, organiseren we ook onze eigen activiteiten. Zo hebben we de jaarlijkse blinddate-activiteit ‘Ge Doet ’t Er Moar Mee’, waar je je match zoekt aan de hand van het thema waarin je verkleed bent. Ook organiseren we dingen als een datediner, mama/papadag, chillavondjes,... Noem maar op!
Lijkt het je leuk ons beter te leren kennen? Spreek ons dan vooral een keer aan bij Plato of stuur ons een berichtje op Instagram! @dispuutbalagan.