U bent hier:

De Lijsters

Heerendispuut De Lijsters is de grootste mannengroep die aangesloten zit bij studentenvereniging Plato. We nemen het leven niet zo serieus, maar vinden het dan wel weer erg belangrijk. We studeren zo lang mogelijk, omdat dit goed bijdraagt aan je totale effectieve biertijd. Sommigen halen hun vakken gewoon, dat is dan weer erg jammer. Eigenlijk zijn we heel divers en hebben we van alles wat.

Dat we groot en divers zijn betekent echter niet dat we maar wat aankloten. We organiseren veel leuke avonden samen en zijn daardoor juist een erg hechte groep. We gaan ook elk jaar een midweek naar Oost-Europa, wat we onze ‘Achter de Muur’ reis noemen. Daarnaast geven we elk half jaar ons eigen feest voor heel Plato, wat ‘Coyote Ugly’ heet. De meeste avonden staan we met een grote groep bij Plato of chillen we bij iemand thuis. Als je je verveelt is er altijd iemand die wat met je wilt gaan doen.

Qua studie zijn er ook altijd wel een aantal Lijsters in de universiteitsbibliotheek te vinden. We zijn er niet elke dag, maar als we er zijn wordt er ook veel koffie gedronken en slap geouwehoerd.

Benieuwd hoe het studentenleven van een Lijster er verder uit ziet? Bekijk onze website!

Ga naar de website van De Lijsters