U bent hier:

Lustrum

In 2022 viert Plato haar 35-jarig bestaan. Het gehele jaar zal in het teken staan van het 7de Lustrum. Tijdens het Lustrum vieren we dat T.S.V. Plato weer vijf jaar ouder is geworden en komt de hele vereniging bijeen. De vetste feesten en activiteiten worden georganiseerd in en rondom de sociëteit. Ook wordt er een almanak gemaakt waarin wordt teruggeblikt op de afgelopen 5 jaar. Daarnaast spelen de oud-leden een grote rol tijdens het Lustrum en zullen velen afreizen naar Tilburg om hun studententijd te herbeleven.

Het zevende lustrumbestuur en de verschillende lustrumcommissies zijn al druk bezig met alle voorbereidingen. Aan de hand van het thema Bitterzoet gaan we vieren dat we de bittere Corona periode achter ons kunnen laten en ons een zoete periode in het studentenleven te wachten staat. Het keerpunt is voorbij. Met de hele vereniging leven we toe naar november 2022 wanneer het feest echt los zal barsten! Wil je meer weten over het aankomende lustrum? Neem dan snel een kijkje op de lustrumwebsite

Het afgelopen Lustrum in 2017 stond in het thema van Spectrum. Het thema gaat in op de veelzijdigheid van de vereniging en haar leden en dat het allemaal bijeen komt bij T.S.V. Plato. Dit hebben we onder andere gevierd door een liftwedstrijd naar Parijs, een gala en een kickboks gala! Oudere lustrumthema’s waren onder andere Casino Royale, the Big Five en de Tien Geboden.

Lustrum Gala