U bent hier:

Journalistiek

PDC

Deze creatieve commissie, de Promotie Design Commissie, houdt zich bezig met de online zichtbaarheid van onze mooie vereniging. Ze denken onder andere na over de huisstijl van Plato en gaan nieuwe manieren na om content te creëren voor de online kanalen. Zo zijn er al podcasts, interviews en een nieuwe huisstijl gemaakt. Deze commissie is dit jaar in een nieuwe jasje gestoken om Plato op dit gebied een stukje verder te helpen. Natuurlijk met uiteindelijk als doel om de online kanalen tijdens de ledencampagne te laten shinen! 

Blato

De Blato is het informatiemagazine voor de leden van T.S.V. Plato. Wekelijks worden er een stukken gepubliceerd met één van de thema’s leuk, kritisch of informatief. De commissie zelf bepaald welke stukjes er worden geplaatst en zorgen dat deze worden bewerkt met InDesign. Je kan dus al je creativiteit kwijt in deze commissie. Er wordt eens in de vier weken vergaderd en tijdens deze vergaderingen worden de stukken besproken en wordt er een verdeling gemaakt. Zowel jongere- als ouderejaars zijn welkom in deze commissie. Vind je het leuk om te schrijven? Heb je veel ideeën voor smeuïge stukken? Dan is de Blato op zoek naar jou!

Audio Visuele Commissie

De Audio Visuele Commissie (AVC) is verantwoordelijk voor alle foto’s en aftermovies op verschillende activiteiten. Je leert hoe je foto’s kan maken en bewerken en kan elk feestje meepakken! De commissie bestaat uit zowel jongere als ouderejaars en vergadert eens in de zes weken. Dit is een doorlopende commissie en daardoor dus ook een hechte groep. Je kan zelf kiezen op welk feestje jij wil shiften, alle hulp is welkom. Een shift duurt een paar uur, maar je bent nooit alleen. Een leuke bonus is dat je als lid van de AVC het bier van Plato krijgt tijdens je shift, dus, kan jij in een flits een biertje adten? Houd je van Vo’to’s? De AVC is hiring! Lijkt het jou leuk om de vereniging veelzijdig te leren kennen en Plato zowel goed als slecht in beeld te brengen? Dan is deze commissie zeker iets voor jou!