U bent hier:

Sociëteit commissies

Tapploegen

De TapCie is een van de belangrijkste commissies van Plato, zij zorgen er namelijk voor dat wij allemaal bier kunnen drinken. Binnen de TapCie zijn er twee tapploegen, Das Eminent en Barslecht, die elkaar afwisselen achter de bar. Achter de bar maken zij altijd een feestje met elkaar en mogen zij natuurlijk ook zelf biertjes drinken. Verder heeft de TapCie ook een paar keer per jaar een algemene TapCie vergadering die de hele nacht doorgaat!

Tapcie

 

 

 

 

 

Draaiers

De Draaiers zijn elke feestavond op het podium achter de dj-set te vinden om de avond van de leipste hitjes te voorzien. Als draaier zet jij de toon op een feestavond en krijg je de kans om het dak eraf te knallen. Het leren draaien kost wat tijd, maar als je het eenmaal onder de knie krijgt, is het een vaardigheid waar je ook buiten Plato veel mee kunt en misschien wel een zakcentje kan verdienen. Bij het oefenen krijg je uiteraard ook hulp, door middel van oefensessies met Draaikomend.

Draaiers

Brigade

De Brigade is de commissie die ervoor zorgt dat er elke maandag een heerlijk diner klaarstaat voor de Platonen die voor een paar euro per persoon. Zelf zou je ongeveer 2 keer in de maand hiermee bezig zijn van ongeveer 15:00 tot 21:00 waarna de maandagavondborrel zal beginnen. Het is dus niet zo dat iedereen iedere maandag kookt. Buiten de maandagavond kan je Brigade ook wel eens worden ingeschakeld voor veel verschillende evenementen ter ondersteuning. Daarnaast organiseert de Brigade zelf ook een activiteit, namelijk fancy meal time. Dit is een uitgebreid chiquer diner voor veel Platonen waar de Brigade eens flink kan uitpakken. Mocht je het leuk vinden om met een groep hier en daar eens lekker te koken, dan is deze commissie zeker iets voor jou! Verder leer je in deze commissie al snel mensen kennen die op maandag komen eten. Daarnaast leer je ook goed samenwerken en plannen met je commissie.

Brigade

BarCom

De BarCom is een van de meest gewaardeerde commissies binnen Plato. Ze worden dan ook wel het sociëteitsbestuur genoemd. De Barcommissie draait elke avond het pand, zij zorgen ervoor dat alles voor en achter de bar klaarstaat, zodat iedereen welkom bij Plato kan zijn. Als je in de BarCom zit loop je ongeveer 3 exits per maand en vergader je ook nog een keer per maand. De BarCom is een van de hechtste commissies bij Plato, veel barcommers noemen het ook hun tweede dispuut. In de weekenden kan je ook nog goed bijverdienen door een weekendexit te lopen.

Barcom

HennesCie

De HennesCie is de kluscommissie van Plato, hier zitten mensen in die handig zijn en zich graag willen inzetten voor Plato door af en toe te komen klussen bij Plato. Deze commissie kost niet heel veel tijd en is bijna geheel vrij in te vullen, je kan en mag namelijk de dingen aanpakken in het pand die jij interessant vindt om te veranderen en tuurlijk gebeurd dit alles onder het genot van een lekker lauw blik bier!

Hennescie